مزایا کابینت ام دی اف (MDF)

ساخت وبلاگ

کابینت قفسه یا کمدی است که در آشپزخانه برای نگه داری مواد غذایی، لوازم پخت‌وپز و ظروف استفاده می‌شود. کابینت‌ها در آشپزخانه‌های امروزی، اغلب بیش تر فضای بین یخچال، اجاق گاز و سینک ظرف شویی است. در حمام‌ هم، کابینت به‌صورت تکی و فقط در بالای روشویی و یا در توالت به منظور نگه داری هوله، دارو، وسایل بهداشتی و یا ...

نتیجه تصویری برای کابينت

شيک ترين سيستم هاي روز آشپزخانه

آدرس دفتر: سالاریه، بلوار گلستانه، بین کوچه ژاله و یاسمن،

              «کابینت تخصّصی پارسیا» و یا تماس با تلفن: 32934520-025   

  کابینت تخصّصی پارسیا

  آدرس و http://www.clipartlord.com/wp-content/uploads/2014/02/mobile-phone4.png سالاریهسالاریه بلوار گلستانه بین کوی ژاله و یاسمن

 برای دکوراسیون ایده آل با کابینت تخصّصی پارسیا تماس بگیرید:

 ادامه مطلب

کابینت قفسه یا کمدی است که گاهی در حمام و اغلب در آشپزخانه برای نگه داری مواد غذایی، لوازم پخت‌وپز و ظروف استفاده می‌شود. کابینت‌ها در آشپزخانه‌های امروزی، اغلب بیشتر فضای بین یخچال، اجاق گاز و سینک ظرفشویی را است؛ ولی در حمام‌، کابینت به‌صورت تکی و فقط در بالای روشویی و یا توالت و به منظور نگه داری هوله، دارو، وسایل بهداشتی و یا ... استفاده می‌شود.

نتیجه تصویری برای کابينت

شيک ترين سيستم هاي روز آشپزخانه

 کابینت به شکل امروزی، در اوایل قرن بیستم میلادی و ابتدا به صورت کمدهای تکی در آشپزخانه‌ها به کار گرفته شد. تا پیش از آن آشپزخانه‌ها دارای کابینت‌های ثابت و جاسازی شده و محل مشخصی برای اجاق گاز، یخچال و دیگر وسایل آشپزخانه نبودند و اغلب فعالیت‌های صورت گرفته شده در آشپزخانه (مانند آماده‌سازی مواد غذایی) بر روی میز وسط آشپزخانه انجام می‌شد.[۱]

انواع کابینت

1. کابینت آشپزخانه

برای مدیریت بهتر فضای آشپزخانه با توجه به مثلث کار و با توجه به شرایط خاص استفاده کننده، از کابینت استفاده می‌شود. طراحی صحیح کابینت در آشپزخانه، موجب می‌شود تا فضای مفید و قابل استفاده آن آشپزخانه و سطح رفاه کاربر جهت پخت‌وپز و شست‌وشوی ظروف افزایش یابد. در آشپزخانه هاي قديمي كه مانند آشپزخانه هاي امروزي داراي كابينت هاي ثابت و جاسازي شده و محل مشخصي براي اجاق گاز، يخچال و ديگر وسايل آشپزخانه نبودند ؛ نورپردازي اغلب به وسيله يك چراغ آويز سقفي كه در مركز سقف آشپزخانه نصب مي شد انجام مي گرفت چرا كه بيشتر فعاليت هاي صورت گرفته شده در آشپزخانه (مانند آماده سازي مواد غذايي) بر روي ميز وسط آشپزخانه انجام مي شد. اما آشپزخانه هاي امروزي با رديفي از كابينت ها، اجاق گاز و يخچال جاسازي شده به موازات و در كنار ديوارهاي آشپزخانه نيازمند شيوه ديگري از نورپردازي هستند. در آشپزخانه هاي امروزي بر خلاف گذشته قسمت اعظم كار بر روي سطح كابينت ها و در كنار اجاق گاز، شير آب و سينك ظرفشويي انجام مي شود كه در اكثر آشپزخانه ها همگي در كنار ديوار قرار دارند اما هنوز چراغ هاي سقفي از وسط سقف آشپزخانه آويزان هستند و اين امر موجب مي شود تا افراد اغلب پشت به منبع نور و در زير سايه خود مشغول به كار هستند و هنگام كار از نور كافي برخوردار نباشند؛ با توجه به تغييرات ساختار آشپزخانه هاي امروزي نسبت به گذشته، ما در بخش هايي از آشپزخانه كه محل انجام امورات آماده سازي و پخت و پز محسوب مي شوند به نور كافي نياز داريم، مانند؛ سطح روي اجاق گاز، سينك ظرف شويي و سطوح روي كابينت ها كه براي آماده سازي وسايل آشپزي و مواد غذايي مورد استفاده قرار مي گيرند. علاوه بر نياز آشكار به روشنايي مناسب در اين قسمت ها، فضاي كلي آشپزخانه نيز بايد از نور كافي برخوردار باشد. هم چنين در بسياري از آشپزخانه ها تعدادي از كابينت ها به صورت ويترين ساخته شده اند و از آن ها براي به نمايش گذاشتن ظروف زيبا و تزئيني استفاده شود، اين كابينت ها نيز نياز به نورپردازي داخلي دارند.نتیجه تصویری برای کابينت

منابع نوري و نورپردازي داخلي كابينت ها
نياز كابينت ها به منابع نوري و نورپردازي داخلي نیازی مبرم است.  منابع نوري و نورپردازي باید به صورت جداگانه و قابل كنترل باشد:

  1. تأمين نور كافي براي سطح روي اجاق گاز در آشپزخانه هايي كه داراي يك هواكش يا هود در بالاي اجاق گاز هستند توسط چراغ هواكش تأمين مي شود. اگر بالاي اجاق گاز، هواكش مجهز به چراغ وجود ندارد بايد يك چراغ قابل تنظيم در بالاي اجاق گاز نصب شود.راي بالاي سينك ظرف شويي نيز به يك چراغ نياز است تا هنگام شب و تاريكي هوا نور كافي براي شست و شوي ظروف و مواد غذايي را براي ما فراهم كند. ترجيحاً هر يك از اين چراغ ها بايد داراي كليد كنترل مجزا باشند تا فقط در مواقع لزوم مورد استفاده قرار گيرند. نكته جالب اين كه به تازگي شيرهايي براي استفاده بر روي سينك ظرف شويي ساخته شده اند كه در محل خروج آب داراي چراغ بوده و سطح ظرف مورد شستشو را روشن مي نمايند. استفاده از اين شيرآلات نيز در اين مورد بسيار مفيد است.
  2. تأمين نور كافي در سطح روي كابينت ها براي تأمين نور نيز از آن جا كه اغلب اين سطوح در زير كابينت هاي ديواري قرار دارند به راحتي مي توان از چراغ هاي مهتابي كه در زير كابينت ها نصب مي شوند بهره گرفت. به اين ترتيب چراغ هاي نصب شده در زير كابينت هاي ديواري بي آن كه ديده شوند و يا موجب آزار چشم باشند نور كافي را بر سطح روي كابينت ها مي تابانند.
  3. تأمين نور كافي در كابينت هاي زميني عميق چنان چه كابينت هاي زميني عميق باشند و نور محيط به اندازه كافي درون آن ها را روشن نكند براي دسترسي راحت به وسايل داخل اين نوع كابينت ها مي توان چراغ هاي كوچكي در آن ها نصب كرد كه با كليدهاي اتوماتيك كنترل شوند و با باز و بسته شدن در كابينت ها روشن و خاموش شوند. اگر در آشپزخانه شما محلي براي صرف غذا هست استفاده از چراغ هاي سقفي كه ارتفاعشان قابل تنظيم است دقيقا در بالاي ميز غذاخوري ايده خوبي است. اين چراغ ها مي توانند هنگام صرف غذا روي ميز را به خوبي روشن كنند و در مواقعي كه از ميز استفاده نمي شود فضاي كلي آشپزخانه را روشنايي ببخشند.
  4. تأمين نور كافي طبقات داخل كابينت هاي در شيشه اي را نيز مي توان با استفاده از روش هاي گوناگون روشنايي بخشيد. يكي از بهترين راه ها نصب چراغ هاي كوچك در قسمت بالا و يا پايين كابينت است.

2. کابینت حمام

کابینت‌ها بسته به نوع مواد خام تولید به کابینت‌های تولید شده از فلز، چوب، ام‌دی‌اف، های گلاس، پی‌وی‌سی، و یا ترکیبی تقسیم می‌شوند.[۲] کابینت‌ها را همچنین بر اساس اندازه می‌توان بصورت‌های آماده (معمولی)، نیمه سفارشی و یا سفارشی تهیه نمود.[۱] از نظر نوع استفاده نیز کابینت ها به دو گروه کابینت آشپزخانه و کابینت روشویی (مخصوص سرویس بهداشتی) تقسیم می گردند. مواد اولیه تولید کابینت های سرویس بهداشتی از پی وی سی می باشد. زیرا این ماده در مقابل رطوبت مقاومت کافی دارد.

انواع طراحی کابینت‌ها

طراحی کابینت‌ها با توجّه به تنوّع آشپزخانه‌ها از نظر شکل طراحی (یو شکل(U)، ال شکل(L)، خطی، شبه‌جزیره‌ای و جزیره‌ای)، صورت می‌پذیرد.[۳] در هر حال در هنگام طراحی کابینت باید دقّت نمود که جهت بازشدن در آن باید برخلاف جهت حرکت شخص استفاده کننده باشد.[۴]

مزایا و شرایط نگهداری کابینت ام دی اف (MDF)

کابینت های آشپزخانه MDF به آسانی تمیز می شوند و به همین دلیل برای استفاده در آشپزخانه بسیار ایده آل و مناسب می باشند. هنگام خرید کابینت های جدید یا روکاری کابینت های قبلی، انتخاب های زیادی پیش رویتان قرار دارد. کابینت ام دی اف (MDF) اغلب گزینه مقرون به صرفه ای می باشد که هم در آشپزخانه و هم در سرویس بهداشتی و حمام کاربرد دارد. ام دی اف (MDF) از تخته های فیبر با دانسیته متوسط و پوششی از لایه نازکی از وینیل(Thermofoil) ،تشکیل شده است اما می تواند طوری طراحی شود که بافت چوب را تداعی کند. اگر کابینت های ام دی اف (MDF) را برای خانه تان مد نظر دارید، مزایا و معایب (شرایط نگه داری) آن را در نظر بگیرید تا با آگاهی کامل تصمیم بگیرید که آیا انتخاب مناسبی برای طراحی کابینت آشپزخانه و یا حمام تان میباشند یا خیر.[۵]

کابینت پی وی سی(pvc)

کابینت پی وی سی(pvc) تشکیل شده از ورق پلی وینیل کلراید و به این دلیل پی وی سی(pvc) نام گذاری شده است. به کار گیری ورق پی وی سی در این نوع کابینت از اهمیّت بالایی برخوردار است. ورق های کابینت پی وی سی(pvc) در برابر... . توضیح برخی از موارد عبارت است از:

۱-پی وی سی(pvc) در برابر محیط مرطوب مقاوم است.

۲-پی وی سی(pvc) در برابر صدا و الکتریسیته عایق است.

۳-پی وی سی(pvc) در برابر حرارت و گرما عایق خوبی است.

۴-پی وی سی(pvc) نسبت به کابینت چوبی ضدّ حشره است.

۵-پی وی سی(pvc) به علت چگالی پایین، وزن سبک تری نسبت به چوب و ام دی اف دارد.

۶-پی وی سی(pvc) تولید و نصب آن نسبت به کابینت چوبی بسیار آسان و کم هزینه است.

۷-پی وی سی(pvc) نگهداری کابینت پی وی سی نسبت به کابینت چوبی بسیار آسان تر است.

۸-پی وی سی(pvc) نسبت به کابینت چوبی پوسیده نمی شود. ورق های پی وی سی(pvc) دارای رنگ های متنوعی است و به این دلیل احتیاج به رنگ شدن مجدد ندارد. از ورق های پلی وینیل کلراید در ساخت کابینت های حمام سرویس بهداشتی و سینگ ظرف شویی استفاده می شود.

در دیگر قسمت های آشپزخانه کمتر از کابینت تمام پی وی سی(pvc) استفاده می شود. بیشتر در محیط آشپزخانه از کابینت های ام دی اف با روکش پی وی سی(pvc) استفاده می شود. کابینت پی وی سی(pvc) تنها یک نقص دارد و این که قابل تجزیه نمی‌باشد و ممکن است به محیط زیست آسیب برساند.[۶]

انتخاب کابينت از حيث سفارش و قيمت
نقطه ي شروع کار براي هر آشپزخانه اي، کابينت هاي آن است؛ چرا که نماي ظاهر آشپزخانه ارتباط تنگاتنگي با شكل و نماي کابينت ها دارد ضمن آن كه کابينت هاي آشپزخانه بايد به صورتي طراحي شوند که نيازهاي افراد را به سهولت برآورده کنند بنابراين نخستين نکته در انتخاب کابينت اين است که چه نوع کابينتي بهترين کارآيي را براي شما به عمل مي آورد؟ از اين رو کابينت ها را مي توان از حيث سفارشي بودن و قيمت به 3 دسته طبقه بندي کرد:

معمولي: اندازه و شکل اين کابينت ها مطابق استانداردهاي متداول است و به صورت پيش ساخته وجود دارند. اگر سفارشي از اين نوع به کارگاهي برسد همان روز و يا حداکثر ظرف چند روز نصّاب مي تواند آن را براي مشتري نصب کند. ابعاد و اندازه ها و هم چنين شکل و حالت اين نوع کابينت محدود است ولي نكته قوّت اين نوع کابينت ها در قيمت رقابتي آن هاست که براي همه مناسب است.

نيمه سفارشي: در اين نوع کابينت ها، مشتري مي تواند از بين دو گزينه ي اندازه و شکل، يکي را با توجّه به بودجه و موقعيت آشپزخانه اش انتخاب کند. اين نوع کابينت را پس از آن که سفارش به کارگاه رسيده باشد مي سازند از اين رو زمان آماده سازي اين نوع کابينت بيش تر از کابينت هاي معمولي خواهد بود. در اين نوع کابينت ها وجود دو گزينه انتخابي شکل و اندازه باعث مي شود مشتريان امکان انتخاب بيش تري داشته باشند ولي از سوي ديگر به دليل اعمال نظر مشتريان در انتخاب شکل و اندازه ي دل خواه قيمت تمام شده آن ها نسبت به كابينت هاي معمولي بالاتر مي باشد.

سفارشي: اين نوع کابينت ها دست ساز بوده و تقريبا به هر شکل و حالتي که مشتري مايل باشد آماده مي شوند. کابينت سازاني كه به صورت سفارشي كار مي كنند مي توانند با هر شکل و حالتي كار كرده و خواست هاي شما را برآورده سازند. از طرف ديگر بايد گفت که اين نوع کابينت ها نسبت به انواع ديگر(معمولي و نيمه سفارشي) گران تر نيز مي باشند و قيمت نهايي آن ها با توجّه به اندازه، مواد مصرفي و گزينه هاي انتخابي متغير خواهد بود. زمان ارسال و نصب سفارش نيز با توجه به برنامه ي کاري کابينت ساز متفاوت خواهد بود.

ملحقات و لوازم جانبي: در کابينت هاي سفارشي و نيمه سفارشي شما مي توانيد از انواع ملحقات و لوازم جانبي براي كار آرايي بيش تر استفاده كنيد ولي اين بدان معنا نيست که کابينت هاي معمولي هيچ گونه لوازم جانبي ندارند، كار آرايي اين دسته از كابينت ها را نيز مي توان با نصب انواع قفسه، سيني، کشو و ساير ملحقات تا حدّ زيادي افزايش داد.

يراق آلات: استفاده از يراق آلات زيبا همانند استفاده از طلا و جواهرآلات مي باشد كه براي تكميل، تزئين و گيرايي كابينت ها امري ضروري مي باشد. ساده ترين کابينت ها نيز با استفاده از قفل و دستگيره هاي زيبا و جالب توجّه، نماي زيبايي پيدا مي کنند. بايد يادآوري كرد كه يراق آلات در ابتدا انجام وظيفه محوله را بر عهده داشته و در درجه بعد به عنوان عنصر زيبايي بخش به کابينت محسوب مي شوند . از سوي ديگر بايد توجه داشته باشيد که يک دستگيره بسيار زيبا اگر در عمل فاقد كار آرايي مورد نظر باشد به هيچ کار نمي آيد زيرا که نمي تواند وظيفه ي اصلي خود را كه همان باز کردن درب قفسه يا كشيدن کشوهاي کابينت است را انجام دهد.

منابع:

  1. «همه چیز دربارهٔ کابینت». سایت کابینت نت.
  2. «کابینت چیست». سایت بنیامین دکور.
  3. «مثلث کار». همشهری آنلاین.
  4. «پودمان دکوراسیون و تزیینات داخلی خانه». شبکه آموزش سیمای جمهوری اسلامی ایران.
  5. «مزایا و شرایط نگهداری کابینت ام دی اف». دکو نایک.
  6. «کابینت پی وی سی». آرمه.

برچسب‌ها: طرّاحی سیستم آشپزخانه, طرّاحی دکوراسیون کامل اُپن, دکوراسیون سالن ورودی, kabinetparsia
+ نوشته شده در  ۱۳۹۵/۱۱/۱۶ساعت 19:25  توسط عابدی  | 
کابینت تخصّصی پارسیا...
ما را در سایت کابینت تخصّصی پارسیا دنبال می کنید

برچسب : مزایا,کابینت, نویسنده : kabinetparsiao بازدید : 117 تاريخ : جمعه 3 شهريور 1396 ساعت: 23:51